Felhívás


2020. 03. 15. (vasárnap)20.05

Felhívás koronavírus járványhelyzet miatt !


Tisztelt Ügyfeleink!

 

A humán koronavírus járványhelyzetre figyelemmel, az Önök, a munkatársaink és a családtagjaink védelme érdekében az alábbiakra kérjük Önöket:

• kérjük, hogy csak a sürgős, halaszthatatlan problémákkal(pl. fialás, baleset, nagyon súlyos hányás, hasmenés) keressék rendelőnket, minden egyéb vizsgálat, kezelés(pl. sántaság, bőrelváltozások), vakcinázás, konzultáció, stb. elhalasztását kérjük Önöktől. Várható érkezésük előtt kérjük érdeklődjenek az aktuális helyzetről az 52/438-197-es telefonszámon.

• ha Ön lázas, légzőszervi panaszai vannak (köhög, náthás), az emberi koronavírusos járvány szempontjából Ön veszélyeztetettnek minősül (például 14 napon belül fertőzött környezetben tartózkodott, vagy a magyar Kormány által a járvány miatt ideiglenesen beutazási tilalmi listán megnevezett országban járt), kérjük ne látogassa meg intézményünket, az állatának intézményünkbe hozatalára kérjen meg más, egészséges személyt.

• az intézményünkbe belépéskor kérjük fertőtlenítse a kezét a bejárat mellett elhelyezett fertőtlenítővel

 • a váróhelyiségben csak egy kísérő személy tartózkodjon, a többi ügyfelünknek a bejáraton kívül szükséges várakozni

• a rendelő kezelő helyiségébe az állatot kísérő személyek nem mehetnek be, az állatokat az előtérben átvesszük,  valamint felvesszük a szükséges kórelőzményi adatokat. Az állatokat a vizsgálat/kezelés befejezését követően adjuk vissza a gazdik/kísérők részére.

 • kérjük, a várakozás alatt az állataikat kísérő személyek tartsanak egymástól legalább 1 méteres védőtávolságot az épületen kívül is, kerüljék a fizikai kapcsolatot (érintés, fizikai üdvözlés, kézfogás) más állattartókkal

 • rendelőnk ajtaját minden páciens után zárni fogjuk. Ez jóval meghosszabbítja a kezelések időtartamát az eddig megszokotthoz képest. Kérjük, készüljenek fel erre is.

 • mivel egyes megállapítások szerint a koronavírus közvetítői akár a bankjegyek és pénzérmék is lehetnek, javasoljuk, hogy inkább a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben.

Fenti intézkedések azért szükségesek, hogy lehetőleg ne kelljen a rendelő teljes bezárásoz folyamodni.  Amennyiben erre mégis sor kerül, jelezni fogjuk!

 

Megértésüket köszönjük!